over ons

STAAT VOOR EIGENTIJDS EN ALTIJD ANDERS DAN ANDERS

CHARRA is een herenmode zaak met een ruim aanbod van luxe merken. Onze collectie wordt gekozen op stijl en kwaliteit waardoor we elk seizoen een overzicht tonen van exclusieve herenmode. Samen creëren we een eigen stijl, een persoonlijke uitstraling. Met exclusieve merken van de beste kwaliteit.

Een gezellig dagje Nijmegen is niet compleet zonder bezoek aan CHARRA! Wij zijn gevestigd midden in de stad, dus u kunt ons niet missen.

CHARRA ligt nabij het Winkelcentrum Molenpoort in Nijmegen, midden in het centrum van de oudste stad van Nederland! Perfect voor een dagje shoppen!

In onze webshop ( www.charra.nl) vindt u alle stijlvolle herenkleding die u nodig hebt. Maar word je graag persoonlijk geholpen, met advies waar je echt iets mee kunt? Of wil je gewoon even een praatje maken? Kom langs in onze winkel in Nijmegen.

MERKEN Alberto, Cipo & Baxx, Haupt, Signum, Red Bridge, BlackRock, Jeel, ReRock, Barbons, Young&Rich, Ce&Ce, Corrino, Dragster, Oxcid, Zaccini, Pasucci,Trick0,Gabano,Dimi,Ferlucci,Corrino,Oxcid,Black Rock, Megaman

ONZE 4 ZEKERHEDEN

Gratis verzending

Bij een bestelling vanaf € 99,-

14 dagen bedenktijd

Retourneren binnen 14 dagen

Snelle verzending

Levering binnen 2 dagen

Nieuwste collectie

Alle musthaves nu online

Meer info filiaal Den Bosch

Meer info filiaal Nijmegen

Translate »